Serveis

Quins serveis oferim?

A Yotayudu ens centrem en serveis de consultoria. Des de la creació de la teva pàgina web, al manteniment de xarxes. Prioritzem el servei pròxim i professional.

Els Nostres Serveis

Creació i Disseny Web

Amb un contingut propi de qualitat, personalitzat per a cada empresa, que amb les paraules clau, enllaços i SEO faran millorar el seu posicionament web.

Botiga Online

Oferim una plataforma per a comerç electrònic, idònia per a crear botigues online adaptades als requeriments de cada client, potents, amb acabats professionals, personalitat pròpia i òptim posicionament en cercadors.

Community Manager

Transmeto la imatge i la personalitat de cada empresa, perquè arribi a tots els seus clients. Gestiono i optimitzo els comptes en les principals Xarxes Socials: Facebook, Twiter, Instagram, Pinterest i Linkedin.

Ciberseguretat

Serveis de ciberseguretat, com són la instal·lació i gestió del teu Tallafocs empresarial, adquisició de llicències de Seguretat pels Ordinadors, Seguretat en el correu (Gmail, Microsoft Outlook...) i
Serveis de BackUp dels sistemes informàtics, gestió de servidors.

Consultoria Informàtica

Manteniment informàtic, gestió i control de la xarxa. Anàlisis de requeriments del teu projecte Web. Auditoria de seguretat informàtica.

Secretaria Virtual

Secretaria i gestió administrativa professional flexible i virtual pel teu negoci. És la persona encarregada de les tasques professionals necessàries en empreses que no poden assumir el cost d'una secretaria.