Ciberseguretat

A Yotayudu ens prenem la seguretat seriosament

per això sempre recomanem als nostres clients adoptar les mesures de ciberseguretat més adients a cada empresa, per aconseguir un entorn complet quant a seguretat a Internet.

Tallafocs

Gestió de les comunicacions de la xarxa

Un tallafocs, també anomenat Firewall, permet la comunicació i gestió de la xarxa màximitzant el control del trànsit i la seguretat. Aquest dispositiu ens permet retringir les connexions no desitjades, gràcies a que ens permet personalitzar els ports, les regles de control d’accés i l’encaminament del trànsit, establiment de xarxes virtuals privades (VPN).

Un antivirus és el software que, un cop instal·lat a l’ordinador, evita l’entrada de virus als nostres dispositius. Els antivirus d’avui dia compten amb funcionalitats avançades per garantir la protecció i neteja dels nostres equips.

Antivirus

Protecció directa dels equips

Actualitzacions al dia

Mantenir el programari actualitzat

Mantenir les actualitzacions dels dispositius al dia augmenta la seguretat de l’entorn de la teva empresa. A Yotayudu dediquem els nostres recursos en assegurar-nos que tots els dispositius es troben en les darreres versions de programari.

A Espanya el mitjà de ciberdelinqüència més utilitzat és el correu electrònic. Mantenir la seguretat adient és principal en una empresa. Evita tot tipus de mails de phishing, spam, malware en la teva safata d’entrada.

Seguretat del correu electrònic

Protecció en els teus email

Serveis de seguretat

Serveis UTP

Els serveis de seguretat UTP, que se situen en el tallafocs, ens ajuden a mantenir a ratlla les amenaces constants d’estar present a Internet. Com poden ser virus, intents d’intrussió, injecció de codi, o alguna de les vulnerabilitats més perilloses.

Les copies de seguretat s’utilitzen en cas de fallo total del sistema. Un bon sistema de recuperació, basat en còpies de seguretat, garanteix la continuïtat del servei d’una empresa, en cas que es doni la pitjor de les situacions.

Backups

Copies de seguretat

Vols un pressupost personalitzat?

Solicita’ns informació sense compromís.