Pàgina Web

Disseny i creació de la teva pàgina web

Sovint sentim la pregunta, perquè necessito una pàgina web? T’expliquem els beneficis de tenir la teva pàgina web i perquè la necessites.

diana con mensaje Que te hace unico

Marca Personal

Una pàgina web dona professionalitat, ajudant a millorar la teva marca personal i la teva imatge empresarial. T’ajuda a connectar amb els teus clients.

Expandeix el mercat

Una pàgina web arriba on el teu negoci físic no pot arribar, expandeix el teu abast, potenciant les vendes gràcies als nous clients.

Mapamundi en madera

El nostre procés

01.

Sessió Estratègica

Identifiquem les necessitats i funcionament del teu negoci, per a crear la pàgina web idònia.

02.

Estudi de Keywords i Arquitectura SEO

Analitzem les cerques que els teus clients realitzen en Google, i dissenyem l’arquitectura web òptima per a posicionar.

03.

Identitat de Marca​

Dissenyem i estil de comunicació que reflecteixi el teu negoci.

04.

Creació de Continguts

Creem continguts que ressonen en la teva audiència i convencen als teus clients.

05.

Optimització Web i Conversió

Preparem la teva pàgina web per a posicionar en Google, i convertir les teves visites en clients.

06.

Llançament Web

Supervisem el llançament i en correcte funcionament de la teva nova pàgina web.

Preguntes Freqüents

La vostra pàgina web s’ha quedat obsoleta, ofereix una mala imatge del negoci. Necessiteu renovar la seva imatge i assegurar-vos que, aquesta vegada, atreu visites que es converteixen en clients. Voleu posar-vos en mans d’un equip professional i experimentat.

Disposem de diversos plans adaptats a les característiques del teu negoci. Tan aviat com contactis amb nosaltres, tindrem una sessió per a analitzar les teves necessitats i proposar-te el pressupost apropiat.

Cada projecte té les seves pròpies necessitats. No obstant això, el termini de lliurament habitual és de 30 dies hàbils.

La teva web comptarà amb un sistema molt intuïtiu perquè puguis afegir nous continguts o publicar les teves ofertes sempre que vulguis.

Per descomptat! Molts dels nostres clients prefereixen posar a les nostres mans el manteniment de la pàgina web del seu negoci. D’aquesta forma, no has de preocupar-te de res, excepte d’atendre les teves comandes. Nosaltres actualitzem les ofertes, publiquem tots els nous continguts i garantim la seguretat de la pàgina.

Utilitzarem diferents canals, podem utilitzar el whatsapp o l’email. Així mateix, també farem reunions en línia, per a definir l’estratègia i fer les revisions oportunes.

T'agradaria començar el teu projecte?

Nosaltres t’ho posem fàcil. Truca’ns i ens posem mans a l’obra amb la teva idea.